Unikke måder at style, binde og snøre dine vilde sko

Vans er de mest populære skateboardsko i verden af en grund. Elegant og smart, ser stort set alle seje ud i et par Old Skools eller Sk8 Highs... så længe de er snøret ordentligt. Hvis du har brug for vejledning i at snøre dine Vans-sko, er du kommet til det rette sted. Vi vil gennemgå 3 ekspertgodkendte teknikker til styling og snøring af dine Vans, samt nogle generelle snøretips, så dine sko ser fede ud uanset hvordan du binder dem.

icon-pdf.svg

- Brug tykke, hvide skosnørrebånd til snøringen. De "Vans brand snørebånd" ser normalt bedst ud, men hvilke som helst hvide snørebånd til sneakers vil virke.

- Brug en "bar-lacing" mønster for et skarpt, iøjnefaldende look, der ikke viser at snørebåndene krydser hinanden eller knuder sammen.

- Snør kryds over dine sko for et mere afslappet look.

- Hvis du ikke kan beslutte, om du skal snøre kryds eller bruge "bar-lacing", så del forskellen med et "zipper-lacing" mønster. Denne stil ser frisk ud og holder dine snørebånd rene.

Sørg for, at du har et lige antal snørrehuller til "bar-lacing". Tjek om dine skateboardsko har et lige eller ulige antal snørrehuller på hver side. Du kan snøre lige igennem ethvert par Vans med et lige antal snørrehuller. Hvis dine Vans har et ulige antal snørrehuller, kan du blive nødt til at justere din teknik en smule.

- De fleste Vans-sko har cirka 7 eller 8 snørrehuller. Dog kan sko have så få som 4 og så mange som 9.

- Tæl ikke det øverste snørrehul med, da du vil bruge dette par huller til at binde dine sko.

2

Før hver ende af snørebåndet nedad gennem de 2 nederste snørrehuller. Hold det venstre snørebånd på venstre side og det højre snørebånd på højre side og tråd dit snørebånd gennem de 2 nederste snørrehuller. Dette vil skabe en "bar" tværs over bunden med snørebåndene, der går indad.

- Nogle Vans-sko kommer med den nederste del af skoen allerede snøret. Hvis dine sko kommer ud af æsken på denne måde, skal du springe dette trin over.

WH_logo.svg

- Træk i snørebåndene for at sikre dig, at både det venstre og højre snørebånd er lige lange. Hvis den ene side er længere end den anden, skal du trække snørebåndet ud og tråde det igen.

Advertisement

3

Træk det højre snøre gennem øjet direkte over det. Før det højre snøre under skoens øjerter, så det kommer ud af det næstsidste øje på højre side. Dette vil skjule den indre snøring og give denne stil sit unikke udseende.[3]

 • Det betyder ikke noget, om du går ud fra din højre fod eller skoens højre fod. Resultatet vil være det samme, så længe du er konsekvent med din snøring.
 • 4

  Før det venstre snøre gennem det 3. nederste øje. Tag den venstre side af dit nederste snøre og før det under skoens øjerter, så det kommer op ud af det 3. nederste øje på venstre side. Dette vil efterlade et tomt øje på venstre side mellem den originale stang og det fremtrædende snøre.[4]

 • 5

  Kryds det højre snøre gennem hullet til venstre i det 2. nederste øje. Tag den højre del af dit snøre og stræk det over til venstre side af din sko. Derefter indsæt snøret nedad gennem det tomme hul i det 2. nederste øje. Dette vil efterlade dig med 2 stænger i din snøring og begge snørebånd på venstre side.[5]

 • 6

  Kryds snøret, der kommer ud af det 3. nederste øje, til højre side. Tag snøret fra det indførte hul i det 3. nederste øje og før det hen over din sko. Indsæt snøret nedad gennem det tomme hul i det 3. øje. Nu vil du have 3 stænger i din snøring og hvert snøre på en forskellig side af skoen.[6]

 • 7

  Fortsæt med at gentage dette mønster. Før det venstre snøre under skoen, så det dukker op af det 5. øje på venstre side. Derefter, før det højre snøre under skoen, så det dukker op af det 4. øje på højre side. Kryds hvert snøre over til det tilsvarende øje på den anden side for at danne nye stænger.

  • Gentag efter behov og skift side efter hver 2. stang er fuldført.
  • Hvis dine sko har et ulige antal øjesæt, skal du undlade at snøre de sidste 2 øjer (de øjer der er længst fra dine tæer).[7]
  • Undgå at lave stænger i det øverste øjesæt, så du har noget snøre tilbage til at binde dine sko.
 • Annonce

 • 1

  Indsæt hver ende af snørebåndet nedad gennem bundøjerene. Skub begge ender af snørebåndet gennem øjerne tættest på skoens tå. Snørebåndet danner en stang tværs over bunden af skoen med snørebåndene, der går indad. Træk i enderne af snørebåndene op over stangen og derefter nedad mod tåen. [8]

  • Sørg for, at begge sider af snørebåndet er lige lange. Hvis den ene side er længere end den anden, træk snørebåndet tilsvarende.
 • 2

  Kryds det højre snørebånd over til venstre side af skoen. Indsæt det højre snørebånd nedad og diagonalt gennem den næstnederste øs på den modsatte side af skoen. Træk, så det højre snørebånd krydser skoens tunge med det venstre snørebånd, der kommer frem mellem stangen og det krydsende snørebånd. Træk derefter det krydsede snørebånd til venstre (væk fra skoen) for at få det ud af vejen. [9]

  • Det gør ingen forskel, om du går efter din højre side eller skoens højre side. Bare vær konsekvent, og resultatet bliver det samme.
 • 3

  Kryds det venstre snørebånd over til højre side. Indsæt det venstre snørebånd nedad gennem den næstnederste øs til højre, ligesom du gjorde ved den anden side. Du har nu en stang og 2 krydsende snørebånd i dit snørebånd. Træk det nykrydsede snørebånd til højre (væk fra skoen) for at få det ud af vejen.

  • Hvis du vil have en løsere snøring, træk i tungen og/eller siderne af dine Vans jævnligt for at løsne lidt op i de krydsende snørebånd. [10] Sk8 Highs og andre høje Vans ser bedre ud med denne løsere snøringsteknik med krydsende snørebånd.
 • 4

  Fortsæt med at snøre på denne måde. Begynd med at krydse snørebåndet på højre side over til venstre side og nedad gennem øjet, og sørg for at det andet snørebånd kommer frem mellem de to krydsninger. Træk det nykrydsede snørebånd til venstre for at få det ud af vejen. Kryds derefter venstre snørebånd over til højre side. Gentag indtil skoen er helt snøret. [11]

  • Ved at snøre skoene på denne måde sikrer du, at de krydsende snørebånd altid går i samme retning over det andet snørebånd. Når du skal snøre den anden sko, skal du vende processen for at få snørebåndene på begge sko til at spejle hinanden.
  • Efterlad et par øjer tomme, hvis du vil have mere plads til din fod. Snør alle øjerne på skoen, hvis du vil have en strammere pasform.
 • Advertisements

  1

  Før du trækker snørebåndets ender nedad gennem de nederste øjer. Lynlåssnøring er en god mellemting mellem krydssnøring og bar-sammenføjning. For at starte et lynlåssnøret mønster skal du føre snørebåndet nedad gennem dine Vans-nederste øjer, med en lige mængde bånd på venstre og højre side.

  • Lynlås-fletning giver ekstra stramhed i skoen, fordi den låses ved hvert par øjer.[12] Dette er især nyttigt for Vans Old Skools og andre flade Vans-modeller.
 • 2

  Fold hver side af snørebåndet diagonalt under den første stang. Tag fat i snørebåndets aglets (spidserne af snørebåndet) og sæt hver side af snørebåndet under den vandrette række i de to nederste øjer (øjerne nærmest tæerne). Før venstre side af snørebåndet i højre retning og højre side af snørebåndet i venstre retning, så der dannes et diagonalt mønster. [13]
 • 3

  Før højre snørebånd gennem det venstre øje direkte ovenover, og omvendt. Når begge snørebånd er blevet foldet under den første stang, skal du føre begge snørebånd op fra undersiden af næstnederste øjer (ikke nedad), præcis som du ville gøre for et krydssnøret mønster. Før det venstre snørebånd gennem øjet til højre for næstnederste øje, og det højre snørebånd gennem øjet til venstre for næstnederste øje. [14]
 • 4

  Fold hvert snørebånd under det krydssnørede mønster direkte nedenfor. Som du gjorde for det første par øjer, skal du føre hvert snørebånd diagonalt under rækken i det næstnederste par øjer. Før det venstre snørebånd mod det tredjebagerste øje til højre, og det højre snørebånd mod det tredjebagerste øje til venstre. Træk snørebåndene i retning af tæerne opad. [15]

  • På grund af lynlåslignende mønsteret vil syningen i de næstunderste øjer se mere diagonalt ud end ved bar-sammenføjning. Fortsæt med at folde under i de diagonale rækker i enten retning.
 • 5

  Før snørebåndene gennem det tredjebagerste øje. Når begge snørebånd er blevet foldet under rækken direkte under dem, skal du føre dem gennem øjerne, der er én position over dem, i hver sin retning: det venstre snørebånd går gennem det højre øje, og det højre snørebånd går gennem det venstre øje. [16]

 • 6

  Gentag dette mønster, indtil din sko er snøret hele vejen op. Fortsæt med at snøre din sko gennem de resterende øjer. Løk snørebåndene under rækken direkte under dem og træk dem diagonalt gennem øjets par direkte over dem.[17]

  • Det er sandsynligt, at der ikke vil være meget snørebånd tilbage at binde, når du har afsluttet løkkemønstret med lynlås. Hvis det er tilfældet, kan du blot stikke det der er tilbage af dine snørebånd under tungen på din sko. Mønsteret i sig selv vil være stramt nok til at forhindre, at dine Vans falder af.
 • Advertisement

 • 1

  Undgå, at dine snørebånd vrides. Det lige, flade look er klassisk for Vans, så du vil gerne have, at dine snørebånd ser skarpe og nye ud. Hver gang du trækker dine snørebånd gennem øjerne, skal du langsomt flade dem ud for at forhindre, at de vrider og ser ujævne ud.[18]

  • Stram ikke snørebåndene for meget. Dette kan få dem til at klumpe sammen og ødelægge udseendet.
  • Mærk dine snørebånd for at sikre, at de er faste, når du tager dine Vans ud af æsken første gang. Hvis dine snørebånd er bløde og slatne, kan du have fået falske Vans, og yderligere inspektion er nødvendig.
 • 2

  Vend dine sko mod dig, når du snører. Det er meget nemmere at snøre dine sneakers, når de er på jorden med tåen mod dig. For at snøre dine sko mere tydeligt og nemt, tag dem af først og vend dem i din retning.

 • 3

  Brug tykke hvide snørebånd. Vans snørebånd er normalt de bedste snørebånd til Old Skools, høje sneakers og andre typer Vans. Dog vil enhver type hvid sneaker-snørebånd fungere. Generelt er skate-snørebånd temmelig fyldige og hvide, mens basket- og andre snørebånd til sneakers er tyndere og mere cylindriske.

  • Brug snørebånd i enhver farve, du kan lide, men nye hvide snørebånd er dem, der oftest bruges sammen med Vans.
 • 4

  Skift dine snørebånd regelmæssigt. Det ser altid sejt ud med et frisk sæt snørebånd. Skift dine snørebånd ud hver par uger, især hvis du skater regelmæssigt og slider snørebåndene op eller beskadiger dem.

 • 5

  Skift måden, du snører dine sko på. For at få mest muligt ud af dine sko, skal du skifte mellem forskellige måder at snøre dem på. På den måde undgår du, at de bliver slidt ud af gentagne snøring.

  • Hvis du snører dine sko med bar-lacing, så skift til kryds-lacing en gang imellem for at holde dem friske.
  • Hvis du krydser snørebåndene på dine Vans, så skift retningen på krydsene, så højresiden ikke altid er oven på venstresiden, eller omvendt. Dette hjælper med at undgå, at skoene slides ujævnt.
 • Reklame

  Tilføj nyt spørgsmål
  • Spørgsmål

   Hvad gør jeg med det overskydende snørebånd efter snøringen er afsluttet?

   De fleste mennesker putter resten af snørebåndet under tungen efter snøringen.

  • Spørgsmål

   Hvordan putter jeg resten af snørebåndene på mine Vans-sko væk?

   Du kan binde snørebåndene bag tungen på dine sko og putte snørebåndene under tungen.

  • SpørgsmålCommunity Answer

   Hvordan snører jeg mine Vans Sk8 His?

   Metoden med bar-snøring ser bedst ud.

  Se flere svar Stil et spørgsmål

  Reklame

  • Tak

  Reklame

  Denne artikel blev medforfattet af wikiHow-personalet, Finn Kobler. Finn Kobler blev færdiguddannet fra USC i 2022 med en bachelor i Writing for Screen/Television. Han er to gange Californisk Mester og rekordholder i Original Prose/Poetry, blev finalist til Los Angeles Youth Poet Laureate i 2018, og han har skrevet mikrobudget-film, der er blevet vist i over 150 biografer på landsplan. Som barn tilbragte Finn hver sommer med at hjælpe sin families nonprofit kunstprogram, Showdown Stage Company, med at gøre folk i stand til at udtrykke sig gennem tilgængelige medier. Han håber at fortsætte denne mission med sin skrivning på wikiHow. Denne artikel er blevet set 2.705.150 gange. Medforfattere: 52

  Opdateret: 19. april 2023

  Visninger: 2.705.150

  Kategorier: Udvalgte Artikler | Snørebånds Binding

  • Print
  • Send fanpost til forfattere

  Tak til alle forfattere for at skabe en side, der er blevet læst 2.705.150 gange.

  • "Det var første gang, jeg snørede Vans, og det hjalp mig så meget. Tak!! Før plejede jeg at få min ældre søster til at gøre det for mig. LOL. Tak."..." mere

  Del din historie

  Har denne artikel hjulpet dig?