Hvad betyder GS i sko? - En guide til forældre

Hvis du undrer dig hver gang du ser GS mærkatet på sko og spørger dig selv, hvad GS betyder i sko? Så betyder GS ”Grade School", hvilket blot betyder, at de understøtter en mindre størrelsesinterval mellem størrelserne 1 og 6.

Et fantastisk eksempel på disse sko kan findes fra Nikes og Jordans fodtøjslinje, som bruger denne betegnelse til at angive deres børnesko. Hvis du ser GS på dit næste par sko, ved du, at det er til børn!

What-does-GS-mean-in-Shoes

GS eller Grade School betyder, at disse sko passer til unge børn i alderen 8 til 12 år. Mens sko med et stort K angiver, at de passer til meget ældre alder, måske gymnasieelever og voksne.

What does GS mean in Shoes

Det samme gælder for kvindelige modeller, mens et lille W ud for betegnelsen "Grade School" betyder, at det passer til unge piger omkring 8-12 år gamle.

I de fleste tilfælde vil enhver sko til "Grade School" også have et S, som står for drenge / piger, mens mænds sko kun ville have en M for mænd.

Du har sandsynligvis set GS på mange forskellige sneaker-par. GS betyder grade school, og GS i Jordan-sko betyder, at børn kan bære dem uden problemer.

what does gs mean in shoes

Som voksen kan du undre dig over, om du kan bære de samme sko nu. Svaret er ja og nej. Jordan GS sko er normalt en størrelse større end din skostørrelse.

Hvis du vil bære dem som voksen, anbefaler vi at gå en halv størrelse mindre end din normale skostørrelse. Hvis de passer godt og føles behagelige, så gå videre og rock dem.

GS står også for Grade School i Nike-sko på samme måde, som GS er betegnelsen Nike bruger til at klassificere børnesneakers, der kommer i mindre størrelser end voksenmodeller.

GS Nike sneakers har normalt en øvre del, der ligner deres voksenmodparti uden yderligere designelementer eller værktøjer.

What does GS mean in Shoes

Se også, Hvordan man rengør ruskindssko | Super lette instruktioner og tips.

En god eksemple på en GS sneaker er Nike's Air Force 1 High, som har en øvre del, der er fuldstændig ens til voksen-versionen, men har en mindre hælkappe og udskæringer ved ankelen.

I de fleste tilfælde har GS Nike sko tyndere materialer designet til at give de små en behagelig pasform uden at ofre den nødvendige støtte for at hjælpe dem med at lære at spille på deres højeste potentiale.

Hvad betyder GS i sko? Du kan se Nike's GS eller Grade School Sizing Chart nedenfor.

CMUSUKEUR

22.53-3.5Y3

35.5234Y3.5

3623.54.5Y4.3

7.5245.5Y5.538

246Y5.538.5

24.56.5Y63925

7Y6.540

ALDERSVEJLEDNING

AlderGennemsnitlig skostørrelse

0 - 3,5 måneder0C-2C

6 måneder3C-4C

1 år5C-6C

18 måneder7C-8C

2-3 år9C-10C

3,5-4,5 år11C-12C

5-6,5 år12C-13C

7-8,5 år12C-13C

9-10,5 år1Y-2Y

11-14 år3Y-7Y

GS i basketballsko betyder også Grade School. Dette bruges ofte til at skelne mellem mindre størrelser til børn.

For eksempel vil en børnestørrelse 8 sko have en GS betegnelse, fordi det er en mindre version af en voksen størrelse 8 sko.

En anden måde at finde ud af, om en sko har en GS-betegnelse, er ved at se på dens farvekombination eller stilnavn.

I Nike eller Jordan sko, for eksempel, hvis du ser tal som 4-1 eller 2-5 nær hvor de beskriver deres stilarter og farver på deres hjemmeside, så kan det indikere GS-størrelse, da 1 og 5 nogle gange er forbundet med drenge-størrelser, og du kan tilskrive 4 til pigers størrelser generelt.

En Grade School sko i Jordans kører 1,5 størrelser mindre end almindelige voksen Jordans, så hvis du er en voksen, der bruger størrelse 10, så skal du bestille størrelse 8,5. Hvis du er en voksen, der bruger størrelse 7, så skal du bestille størrelse 6,5.

What does GS mean in Shoes

GS-sko er normalt størrelser for børn mellem størrelse 3-8. Hvis dit fodstørrelse passer til disse parametre, så vil størrelsen på en GS i Jordans være fint til dig.

Det er dog vigtigt at bemærke, at ikke alle mærker producerer sko i forskellige størrelser til børne- og voksenfødder, så det kan være svært at finde nogle af dine favorit-sneakers i børnestørrelser.

Hvis du vil være på den sikre side og undgå risikoen for, at dit barns fod vokser for hurtigt, kan du gå ned en hel størrelse fra, hvad de normalt bruger i en almindelig sko. For eksempel, hvis de bruger størrelse 5 i en almindelig børnesko, så bør du købe en størrelse 4,5, når du køber et par GS-sneakers.

Hvad betyder GS på sneakers? GS eller Grade School på sneakers betyder, at de er til børn mellem 3. og 8. klasse. Det anvendes normalt med sports-sko som basketball-sko eller tennis-sko. Navnet GS stuck med sports-sko producenter og er nu universelt på tværs af alle brands og stilarter af fodtøj.

At vide, hvad GS står for, er også nyttigt, når du skal købe dit barn et nyt par sneakers, fordi du vil vide, at de vil være holdbare nok, indtil dit barn vokser ud af dem.

Hvis du undrer dig over, om GS Jordans er de samme? NEJ! Det er de ikke. Mens du kan finde billigere versioner af begge stilarter, er der en forskel mellem almindelige sko og GS (eller Grade School) sko.

Det kan være forvirrende for mange, hvad GS betyder, men det er ret simpelt. Sko til grundskolen passer til børn med bredere fødder, der ikke er fuldt vokset endnu, i modsætning til standard-størrelser til voksne.

På grund af deres design kan de nogle gange føles mindre holdbare end voksenudgaver af sneakers. De har også ekstra polstring for at give mere plads til vækst, hvilket gør dem ideelle til børnehavebørn og grundskoleelever, der stadig vokser i deres fødder.

Det betyder dog ikke, at alle bør undgå GS-sko – langt fra det! GS Jordan-sneakers tilbyder stor kvalitet til priser, der er lavere end dem, der tilbydes i voksnes størrelser.

Mange forældre køber disse som gaver, fordi de holder så længe – selv yngre børn, der ikke vil være i stand til at bruge noget andet i flere år, vil sandsynligvis vokse ud af deres første par, før de slides helt op.

Hvad betyder GS generelt i sko? Det betyder Grade School størrelse, og det passer til børn i alderen 8-13.

GS i kvinders skostørrelser kan passe til kvinder med en gennemsnitlig bredde, men smalle fødder vil have en lille smule rum til overs. Du kan tjekke "What is the Average Shoe Size for Women" for at vide mere.

Dette gælder ikke for alle mærker med GS-størrelser, men det er en generel tommelfingerregel, der fungerer det meste af tiden.

En anden ting at huske er, at hvilket mærke du køber fra, gør en stor forskel i hvordan disse numre oversætter sig.

Nogle virksomheder bruger deres egen størrelsessystem til GS sko. Nike bruger for eksempel deres eget skala, så en mandlig GS 10 kan være en børns 7 eller en ungdoms 9.

Det er vigtigt at se på dine muligheder, fordi hvis du udelukkende går efter numrene, kan du ende med at få voksensko ved en fejltagelse. Du risikerer også dine børns fod sundhed ved at bære GS sko i den forkerte størrelse.

Du skal også huske på, at forskellige butikker bruger forskellige skalaer, så hvis en butik siger, at noget er GS 5, kan det være anderledes i en anden butik afhængigt af, hvilken skala de bruger.

Almindelige Jordan atletiske sko er et godt valg, hvis du foretrækker et bredere udvalg af størrelsesmuligheder og har brug for noget mere solidt, mens Nike GS vil fungere bedre, hvis dit barn har smallere fødder eller foretrækker lettere muligheder.

Vi håber, at du finder denne artikel nyttig, og du er velkommen til at efterlade en kommentar til os nedenfor, hvis du har nogen spørgsmål, eller del dette med dine venner også.