Jeg har formået at spilde benzin i mine sko, da jeg skulle fylde bilen op. Jeg tænkte på, hvordan jeg kunne få lugten ud af dem. Skoene er lavet af syntetisk materiale.

Ana Bronze Post Medal for All Time! 140 poster

9. juli 2020 fandt dette nyttigt

Blødlæg skoene i Dawn opvaskemiddel og vand. Efter et par timer skal du skylle og lade dem tørre! Dette produkt er en livredder for så mange problemer. Sørg blot for, at det er Dawn og ikke en andens mærke.

Svar Var dette nyttigt? Japoehere Bronze Post Medal for All Time! 105 poster

9. juli 2020 fandt dette nyttigt

Der er 2 måder, jeg har fundet, der fungerer bedst for at fjerne lugten af benzin fra tøj eller endda fra dine sko. Den ene er at bruge en vatpind og gnide en duftende babyolie over overfladen af skoene og lade dem sidde udenfor i solen i et par timer. Den anden metode er at bruge bagepulver på overfladen af skoene og lade det sidde på dem. Det kan tage op til 48 timer, før bagepulveret tager lugten ud af dine sko. Hvis det har spredt sig til indersiden af skoen, vil du have brug for at lægge lidt bagepulver på en sok og placer den inde i skoen for at slippe af med lugten. Du kan også bruge sokken metoden på ydersiden af ​​skoen.

Svar Var dette nyttigt? JacybergrannieGold Feedback Medal for All Time! 949 Feedbacks

image247254_ts1.jpg

9. Juli 2020 - Fandt dette nyttigt

Først: Der findes alle mulige slags syntetiske sko, men de fleste anvender en form for lim til at holde dem sammen. Jeg er ikke sikker på, om du kan lægge dine sko i blød i vand/sæbe i længere tid. Enhver duft, der er på ydersiden, kan sandsynligvis rengøres med blue original Dawn; prøv at bruge fuld styrke eller fortyndet og gnub eller børst hele ydersiden (hvis dine sko kan tåle denne behandling). Skyl og lad lufttørre - udenfor i solskin når det er muligt.

Angående indersiden; kan du prøve at bruge kattegrus eller bagepulver; drys det indvendigt (fyld skoene op, hvis det er nødvendigt) og placer i en pose natten over. Kontrollér for lugt, og hvis den stadig er der, smid gruset ud og placer skoene udenfor i et par timer - stærkt solskin er bedst.

Nogle anbefaler at tørre ned med hvid eddike, men jeg har aldrig prøvet det - stadig; det kan hjælpe.

Også; hvis du har fået benzin i din bil, bliver du nødt til at fjerne måtten og gøre noget af den samme rengøring som med dine sko.

Tjek disse svar:

www.thriftyfun.com/tf14762633.tip.html

Svar Var dette nyttigt? Ja